image
Image
Click thumbnails to view closeups

Gallery 1
Gallery 2

image
Gallery


Image 1-1 Details
Wale residence, Mangonui
The client's brief was very clear: design us a spacious home, containing a self contained appartment, office space and excellent indoor - outdoor flow, making the most of the stunning views over Mill Bay.



Image 1-1


Image 1-2 Details
The steep sloping site was a challenge. Ample garaging offered the perfect base for a stunning house.



Image 1-2


Image 1-3 Details
Master bedroom, kitchen, lounge and self contained appartment all have access to the large deck area.



Image 1-3


Image 1-4 Details
I really enjoyed this project, especially the barrel-vaulted ceiling which runs the entire length of the lounge and I didn't hesitate to get my hands dirty!



Image 1-4






image
image